ie-centar
O nama       Kontakt

Tko smo mi?

Informatičko-edukacijski centar je informatička tvrtka osnovana 2002. godine u Virovitici. Okupljamo tim stručnjaka s područja designa, grafike, ekonomije i informatike. Nudimo Vam različite usluge vezane uz Internet kao što su izrada web stranica, iznajmljivanje prostora na Internetu ili promocija Vaših web stranica. Naši web dizajneri i web programeri mogu ispuniti i vaše najzahtjevnije želje.

Ako niste zadovoljni s vizualnim identitetom Vaše tvrtke mi  možemo pomoći. Stručnjaci s područja grafičkog dizajna su Vam na raspolaganju. Možete izabrati jednu od više mogućnosti za unapređivanje vizualnog identiteta kao što su izrada logotipa, izrada grafičkog identiteta tvrtke (posjetnice, memorandumi, kuverte, mape, blokovi, ...) ili potpuni korporativni design (uniforme, vozila, poslovni pokloni, ...)

Naš tim je izradio niz projekata za različite organizacije te veće i manje tvrtke, koji su se pokazali vrlo uspješnima. U našoj učionici u središtu grada održavamo informatičke tečajeve. Održavaju se različiti tečajevi od početničkih do naprednijih, i za djecu i odrasle.

Informatičko-edukacijski centar
Gajeva 2
33000 Virovitica


Gajeva 2, Virovitica
Sve cijene prikazane u EUR preračunate su po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

Pretplatite se na
ie-centar newsletter

Vaša e-mail adresa:

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.
Prihvaćam sve kolačiće